måndag 13 april 2015

Äventyr på Windy Hill. 3 - Skuggan i natten

Äventyr på Windy Hill. 3 - Skuggan i natten

Författare: Lois Walfrid Johnson

Hej! Tredje boken i serien här! Den har 23 kapitel och 176 sidor. 


Pappa Nordstrom måste nu tillbaka till jobbet i skogen långt hemifrån och mamma som väntar barn orkar intre längre lika mycket. Det blir snöstorm och Anders vrickar foten riktigt illa. Därför måste Kate lära sig att mjölka så att hon kan göra det tills Anders fot blir bra igen. 
     Maybelle Pendleton, en tjej i Kates ålder med blankt mörkrött hår, har flyttat tillbaka till en gård i närheten. Hon och hennes föräldrar hade flyttat där ifrån innan Kate flyttat till Wisconsin men bestämt sig för att flytta tillbaka. Efter att Maybelle med vilje spillt skållhet chokladmjölk i Kates knä får Kate svårt att tycka om henne. Dessutom känner hon sig utanför när hon, Erik och Anders har så roligt.
     Vem är det som stjäl den dyrbara ringen som Josie's pappa skulle sälja och på så sätt rädda gården. Och vem är det som tar ut Anders häst Wildfire om nätterna och rider henne? Anders tror att det var Kate, så vad ska Kate göra när inte ens hennes bror tror på henne?

Denna boken är spännande och mysig, men inte min favorit i serien. Den handlar om att ge alla en ny chans och att lita på varandra. :)

Ses snart igen! 

1 kommentar:

  1. Hi ,this is May at our website: www.forudesigns.com
    You can get free iphone case or other products (worth $19.99-109.99 )
    Two way for you choose : 1--you should be upload more than 30 products and
    share to you pages . 2---Invite 10 friends to registered . Tell me if you finish . thanks

    SvaraRadera